fredag den 26. juni 2015

Er rødt kød kræftfremkaldende?

I tirsdags så vi på, om brune bananer er kræftforebyggende. I dag vender vi den så om og ser på, om rødt kød, der i medierne er udråbt til en tikkende bombe af kræft i kroppen, rent faktisk er så farligt, som vi hele tiden hører. (Med rødt kød menes kød fra f.eks. kalv eller svin - det henviser ikke til graden af tilberedning.)

Dagens indlæg er et gæsteindlæg, jeg har skrevet til Fitness Blog, der indehaves af fysisk og personlig træner Kristian Bradsted, som jeg i sin tid havde fornøjelsen af at læse Idræt og Sundhed sammen med på Syddansk Universitet i Odense.

Kristian kan sit kram og hans blog kan varmt anbefales for læsere af Bullshit-Buster, der jo har en naturlig interesse for sundhedsoptimering.

Læs indlægget her!


Kommentarer, debat og spørgsmål til indlæget sker på facebooksiden:



Ingen kommentarer:

Send en kommentar